Het Carglass®-personeel bulkt van het talent: dat maken zij elke dag van dichtbij mee. Hun medewerkers geven iedere dag het beste van zichzelf en trainen uiteraard met de diverse virtuele simulaties van BlueTea. Om hun uitzonderlijke collega’s extra te laten schitteren, organiseert Carglass de “Best of Belron”. Een technische proevenreeks waarin monteurs, contactcenter- en frontofficemedewerkers tonen wat ze in hun mars hebben.

De medewerkers verrichten dagelijks wonderen voor hun klanten. En de echte cracks? Die schoppen het tot de Best of Belron-competitie. Daarin nemen zij het tegen elkaar op in diverse disciplines. Zoals: een commerciële test, een voor- en zijruitvervanging en voorruitherstelling. Een kritische jury beoordeelt hen op snelheid, kwaliteit en afwerking. Het spant er elke keer weer om, want de toppers zijn aan elkaar gewaagd.

Op 27 en 28 juni 2018 zetten autoglasmonteurs van over de hele wereld hun beste beentje voor in de Messe in Frankfurt. De winnaar gaat met de titel ‘Beste fitter ter wereld’ naar huis! Uiteraard is BlueTea ook van de partij!

Voor een impressie zie: https://youtu.be/sc_m4Zx9ZYo