SKILLS


Voor het ontwikkelen van virtuele simulaties hecht BlueTea veel waarde aan 3 belangrijke aspecten die ervoor zorgen dat zowel de ontwikkeling als het gebruik van de applicatie effectief en succesvol is. Goed opgeleide ontwikkelaars, de Agile software ontwikkelingsmethode en BlueTea Virtual Studio blijken de perfecte match voor het realiseren van een virtuele simulatie.

Resultaatgerichte projecten

Onze goed opgeleide software developers weten uw leervraag uitstekend te vertalen naar een passende virtuele simulatie. Daarnaast volgen zij regelmatig trainingen om nieuwe vaardigheden te leren en op de hoogte te blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen omtrent het programmeren van een virtuele simulatie.

Software ontwikkelmethode

Voor het ontwikkelen van virtuele simulaties maken wij gebruik van de Agile SCRUM methodiek. Bij SCRUM bestaat de ontwikkeling uit kleine iteraties en er is intensief contact met de klant. Zo bouwen we geleidelijk de virtuele simulatie en is het mogelijk om tijdens de ontwikkeling aanpassingen te doen of nieuwe wensen te implementeren.

Trainingsportaal VirtualStudio®

VirtualStudio® is een online portaal waar u virtuele simulaties in kunt opslaan. Functionaliteiten, zoals het zelf ontwikkelen en aanpassen van virtuele simulaties, maken Virtual Studio uniek. De virtuele simulatie en lesstof zijn 2 losse eenheden die gekoppeld en ontkoppeld kunnen worden. Zo bouwt of verandert u een (nieuwe) training in een handomdraai.