Ter versterking van ons “groeivermogen” in 2018 is BlueTea BV op zoek naar knappe koppen die willen meebouwen aan innovatieve en effectieve 3D-simulaties met name gericht op het leren in de praktijk. Een contradictie? Nee, vaak is een praktijksituatie moeilijk na te bootsen, te onveilig, te duur of gewoon bezet, terwijl “niet trainen” geen optie is! Voor zulke situaties ontwikkelt BlueTea virtuele simulaties en serious games!

JIJ in hoofdletters:

Wil JIJ jouw carrière een boost geven en in de uitdagende wereld van simulaties en serious games stappen? Zoek JIJ een job waarin flexibiliteit en creativiteit leidend zijn? Functioneer JIJ het beste in een omgeving met toffe collega’s? Ben JIJ het beu met betweterige recruiters  te discussiëren over JOUW toekomst?

Lees dan verder, want wij zoeken succesversterkers. Ondernemende collega’s die ervoor willen gaan en geloven in de kracht van virtuele simulaties. Wellicht kun je je vinden in een van de volgende vacatures:..

18.01 Unity 3D Developer (Medior or Senior Level)

BlueTea gelooft in expertises en verantwoordelijkheden en die zijn terug te vinden in deze spelbepalende uitdaging! Als Unity 3D Developer ben je binnen een multifunctioneel projectteam verantwoordelijk voor het ontwikkelen van virtuele simulaties en serious games. Als spin in het web breng je een gedegen kennis en ervaring mee. Dat beperkt zich niet enkel tot een afgeronde HBO opleiding Software Engineering en gespecialiseerd in Unity 2017 en C# maar kun je je ook verplaatsen in- en aansturen van (externe) grafische designers en 3D artiesten.

Spreekt de vacature jou aan en is jouw passie het ontwikkelen van virtuele simulaties serious games dan kijken we uit naar de bagage die je meeneemt.

Meer info: Roland (r.kruijtzer@bluetea.nl of 06-27058273)

18.02 Unity 3D Artiest

De simulaties en serious games van BlueTea zijn altijd gebaseerd op een voor de gebruiker herkenbare 3D- omgeving. De effectiviteit van onze creaties is dus mede afhankelijk van mooie, creatieve 3D werelden. De 3D-omgeving moet als het ware “shinen” en daarvoor ben JIJ verantwoordelijk. Maar je werkt natuurlijk niet alleen. Als 3D Artiest ben je een belangrijke schakel tussen de Game Designer en Game Programmeurs.

Hebben wij jou voldoende geprikkeld om een reactie te sturen? Een HBO werk- denkniveau met Unity3D en Maya ervaring zouden wij bijzonder waarderen.

Meer info: Roland (r.kruijtzer@bluetea.nl of 06-27058273)

BlueTea in het kort

BlueTea (= BlueOcean strategy of Teaching) is een “award winning” softwarehuis met een passie voor virtuele simulaties en serious games. Wij ontwikkelen uitdagende commerciële projecten – op basis van de allernieuwste technologieën en platform onafhankelijk – voor (inter)nationaal aansprekende organisaties (o.a. Boeing; Belron/Carglass; Bayer; Rockwool; Hewlett Packard).

BlueTea heeft een platte doch lerende organisatiestructuur op basis van creativiteit en kwaliteit. Niets is in beton gegoten, behalve klanttevredenheid!

Wat heeft BlueTea te bieden:

Wij zoeken, creëren en ontwikkelen enkel de beste talenten en honoreren dat meer dan conform. Daarnaast hebben we flexibele regelingen met betrekking tot arbeidsvoorwaarden (denk b.v. aan pensioen, vakantiedagen; werktijden etc.)  en dekken wij waar mogelijk alle sociale valkuilen.

Meer info: Ton (t.bongers@bluetea.nl of 06-20302144) 

Sollicitaties graag richten aan:

BlueTea BV (of info@bluetea.nl), Postbus 3578 – 6017 ZH THORN (0475-567 562)

BlueTea’s omgeving

BlueTea biedt een inspirerende werk– en leefomgeving (Keyport, Weert-Roermond) in de voortuin van Brainport Eindhoven, filevrij bereikbaar en grenzend aan het beste shoppingcenter, een na grootste watersportgebied en een na grootste natuurpark van Nederland en centraal in Europa (Eindhoven 45km, Venlo 45km; Heerlen 45km; Maastricht 45km; Hasselt (B) 50km; Mönchengladbach (D) 50km)